Tijd om je Brocabulaire bij te spijkeren

Barney's Bro Code: 18 regels waar elke vriendengroep zich aan moet houden

donderdag, 29. december 2016

In den beginne was alles rustig en wel in het aardse paradijs, tot Adam op een naakte vrouw stuit en met haar achter de appelboom afspreekt. Zijn Bro Phil heeft kaartjes voor een basketbalwedstrijd, maar tevergeefs; Adam heeft het te druk met een bepaald vijgenblad. Phil voelt zich genaaid, en terecht.

Anno 2016/2017 zouden we deze spanning tussen Bro en Bro simpelweg kunnen oplossen met een heilige tekst. Dé heilige tekst, wel te verstaan, de enige die Barney Stinson-approved is en nog altijd vriendengroepen van over de hele wereld beschermt van zichzelf. Maar wat is een bro?

“A Bro is a person who would give you the shirt off his back when he doesn’t want you to wear it anymore. A Bro is a person who will bend over backwards to help you bend someone else over backwards. In short, a Bro is a lifelong companion you can trust will always be there for you, unless he’s got something else going on.”

Een Bro is een mooi iets, het is een band die ouder is dan zelfs de Bijbel en verdomme niet te verwarren met “dude” of “gast”. Neem onderstaande levenslessen daarom ook erg serieus, deel ze met je Bro’s (mannelijk of vrouwelijk), en krijg een gelukkiger leven er voor terug.

Comments