Het feest is bijna voorbij.

Workaholics laatste seizoen!

woensdag, 18. januari 2017

Aan alles komt een einde, zo ook aan Workaholics. Zondag 22 januari om 21.30 uur start het zevende en laatste seizoen op Comedy Central. Collega’s en huisgenoten Blake (Blake Anderson), Adam (Adam Devine) en Ders (Anders Holm) naderen hun laatste dagen als telemarketeers voor TeleAmeriCorp, maar ze doen er alles aan om niet stilletjes te vertrekken. Daarom zondag direct een dubbele portie van onze drie favoriete nietsnutten.

Samen met hun vaste collega’s Jillian (Jillian Bell), Alice (Maribeth Monroe), Montez (Erik Griffin) en Karl (Kyle Newacheck) gaan de vrienden met een groepje stagiaires de strijd aan om de titel van beste kantoor prankster te veroveren, organiseren ze hun eigen 'Coachella' om indruk te maken op een stel festivalchicks en halen ze de leukste herinneringen op van hun tijd samen; zo ook die ene keer dat ze met zijn allen meededen aan een reality datingshow. Naast de vaste gezichten spelen niemand minder dan Nina Dobrev en Dennis Quaid een gastrol in dit zevende seizoen.

Tien nieuwe afleveringen van Workaholics (seizoen 7) zijn vanaf 22 januari iedere zondag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Comments