Omdat ze het verdient

maandag, 20. februari 2017

Zoals veel ouders zullen bevestigen is het fantastisch om een dochter te hebben. Ze spelen lief met poppen en rennen rond in een jurkje als een prinsesje. Ze zijn het lichtpuntje in je bestaan, je wil om te leven. Je doet er alles aan om ze een voorsprong in het leven te geven en ze te beschermen tegen de kwade buitenwereld.

Behalve als ze een roze shirt en muts draagt. Zelfs de kinderbescherming sluit blijkbaar haar ogen voor al de fysieke en mentale mishandeling die Meg te verduren krijgt. Dat krijg je ervan. Fucking Meg.

Menig mens heeft zichzelf al bij de aanblik van dit afschrikwekkende meisje van het leven beroofd en ook haar eigen familie steekt geen poot uit om Meg ook maar een sprankje zelfvertrouwen te geven. Sterker nog, in plaats daarvan laten ze liever scheten in haar gezicht en zetten ze haar met alle plezier publiekelijk te kakken. Omdat familie een groot goed is hebben we twintig van de fijnste momenten uitgekozen waarin Meg met de grond gelijk gemaakt wordt. Want dat verdient ze.

Comments