Comedy Central en Braboneger komen samen

Now playing

Stel je vragen aan de Braboneger

maandag, 20. maart 2017

Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger, is inmiddels een nationale held geworden met zijn online filmpjes en theatershows. En dan hebben we het nog niet eens over zijn fenomenale Roast tijdens The Roast of Gordon. Zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect hebben de harten van Nederland weten te veroveren.

Helaas bezorgde zijn nationale bekendheid hem niet alleen een hoop plezier, maar ook een flinke koppijn. Zijn trouwe kijkers vinden het namelijk nodig om allerlei vragen aan hem te stellen. ‘Beste Braboneger, hoe maak je rijst die niet plakt? Beste Braboneger, mag ik het tegen mijn zus zeggen als ik haar baby spuuglelijk vind? Beste Braboneger, gebruik je een stofzuiger met of zonder stofzuigerzak?’

Speciaal voor de nieuwsgierige kijkers die een prangende vraag hebben waarop ze het antwoord MOETEN hebben komt Comedy Central nu in samenwerking met Steven Brunswijk met ‘Beste Braboneger,’. Drie keer per week zal Braboneger al jullie vragen beantwoorden zonder ook maar één moment stil te staan bij de gevoelens van de persoon die de vraag stelt.

Stel je vraag vanaf nu via #BesteBraboneger op Twitter, comment op de filmpjes op Facebook en Instagram of YouTube en vanaf 27 maart beantwoordt de Braboneger al jullie dringende vragen.

Comments