It’s Princess!

Deze extreem vulgaire en groffe webserie van de South Park-makers werd terecht gecanceld

donderdag, 23. maart 2017

South Park-bedenkers Trey Parker en Matt Stone zijn nu mateloos populair, en dat was zelfs al het geval in de jaren ’90. De serie over kleine jongetjes die iedereen de huid vol konden schelden werd door ontzettend veel mensen bekeken, en dat ontging ook de grotere Amerikaanse mediabedrijven niet.

Dat met de opkomst van het internet aan het eind van de jaren ’90 iemand besloot om Trey Parker en Matt Stone een nieuwe webserie te laten ontwikkelen mag dus ook geen verrassing zijn. Shockwave.com ging de gok aan en besloot om de twee volledige creatieve vrijheid te geven en iets nieuws te laten ontwikkelen. Princess werd de titel, en nadat de twee de grenzen van wat op tv uitgezonden mag worden opgezocht hadden, was het de beurt om compleet los te gaan op het regelvrije internet.

Princess is een hondje die in de meest fucked up situaties belandt. Alhoewel, we weten niet precies in welke nesten ze zichzelf zou hebben gewerkt in de geplande 39 afleveringen; er zijn slechts twee van gemaakt. Shockwave liet niets van zich horen nadat Parker en Stone aan kwamen zetten met een eerste aflevering waarin iemands hoofd met zaad wordt doorboord en een tweede aflevering waarin het overgebleven lijk op een bijzondere manier wordt geïnspecteerd…

Tja, extreem verontrustende beelden volgen hieronder, weet waar je aan begint. Het intro-nummer is in ieder geval fantastisch:

Comments