The Mick - Nieuwe sitcom op Comedy Central

maandag, 15. mei 2017

We kennen allemaal het verhaal wel van de broers en/of zussen: de één heeft wild succes en woont in een kasteel van een huis met man en kinderen terwijl de ander als eeuwige single alle eindjes bij elkaar moet knopen om überhaupt te kunnen overleven. Dit gegeven is de leidraad van onze nieuwe serie 'The Mick', maar dan met een nogal onverwachte twist.

Kaitlin Olson (Dee Reynolds in It's Always Sunny In Philadelphia) vertolkt de hoofdrol van Mackenzie "Mickey" Murphy, die behoort tot de categorie 'niet succesvol', in tegenstelling tot haar zus. De rokende, zuipende Mickey wordt door haar zus voor de zoveelste keer in het diepe gegooid wanneer zusterlief en haar man door de FBI worden opgepakt. Mackenzie moet van haar gearresteerde zus op haar drie kinderen passen met de belofte dat ze Mackenzie financieel uit de spagaat zal halen.

Mackenzie heeft nu de verantwoordelijkheid over drie ontzettend verwende koters die ze wanhopig in het gareel probeert te houden. Met haar nogal onorthodoxe opvoedmethodes die vaak verdovende middelen en geweld met zich meebrengen probeert ze zichzelf financieel te redden.

Succes niet gegarandeerd.

The Mick vanaf morgen elke dinsdag om 21:30 met morgen de eerste twee afleveringen!

Comments