Over 'constant negative press' gesproken...

Levende meme Trump verenigt het internet met mysterieuze cofveve-tweet

woensdag, 31. mei 2017

In tijden van politieke onrust en verdeeldheid kunnen we ons gelukkig nog naar de levende meme die in het Witte Huis zit keren, om onder begeleiding van zijn woorden verenigd te worden. Op het internet. Want toen Donald Trump onderstaande tweet de wereld instuurde, barste de meme-bom:

Iemand checkt zijn Twitter niet vaak genoeg of het social media-team van de Amerikaanse overheid slaapt nog massaal, maar dat er iets fout ging mag duidelijk zijn. Gek genoeg bracht de grandioze fout wel het internet een stukje dichter bij elkaar, en binnen luttele minuten draaide de meme-fabriek op reddit op volle toeren. Zowel vanuit het kamp van de voorstanders van Trump als van zijn tegenstanders doken de grappen massaal op.

Van de talloze celebrity’s die iets te zeggen hebben over #cofveve, tot de standaard memes waar simpelweg een woord is vervangen door Trumps creatie; het maakt ook allemaal niet uit, de reacties zijn zoals je van het internet mag verwachten weer hilarisch. Hieronder vind je een paar van de beste:

De trotse eigenaar van het cofveve-kenteken:

Comments