Geen Trump in South Park seizoen 21 –  dit zijn 14 dingen die we wél willen zien

maandag, 10. juli 2017

Wie het eind van seizoen 20 van South Park goed heeft gekeken, weet ongeveer wat ons te wachten staat in het aankomende seizoen. Met de seizoensfinale ‘The End of Serialization As We Know It’ en een recent interview beloven makers Trey Parker en Matt Stone tussen de regels door dat seizoen 21 het weer over een vertrouwde boeg gooit – met losstaande afleveringen, zonder presidentsgezeik en met extra willekeurigheid.

Maar dat roept vragen op: nu Mr. Garrison zijn Trump-persona minder voorkomt en hij mogelijk weer terugkeert naar South Park, blijven er een paar dingen die we afgehandeld willen zien worden in het nieuwe seizoen. Daarbovenop zijn er een paar actuele dingen waar we de jongens graag op zien springen, al is het moeilijk om voorspellingen te doen over afleveringen die in één week gemaakt kunnen worden. Dat is immers de kracht van South Park.

Hieronder vind je 14 dingen die wat ons betreft sowieso langs moeten komen of afgehandeld moeten worden in het nieuwe seizoen. Laten we aftrappen met drie dingen die na seizoen 20 nog voor de kijkers opgelost moeten worden…

Comments