Free Lilly!

Deze video van Alyson Hannigan die als witte walvis over de HIMYM-set rent zal je achtervolgen in je nachtmerries

woensdag, 12. juli 2017

Als je negen seizoenen lang een serie weet te maken over een groep vrienden en iemands zoektocht naar de ware, en nagaat dat de vriendengroep bestaat uit een Bro-tastische vrouwenverslinder, een romantische advocaat, een geschifte peuterspeelzaal-juffrouw, een wanhopige architect en een voormalig Canadese tienersensatie, dan kun je rare momenten op de set verwachten. Maar wat zich tijdens een donkere Halloween-shoot onttrok, zag je nog in je wildste dromen niet aankomen. En na vandaag krijg je het er niet meer uit.

Want hoewel Lily eigenlijk altijd schattig oogt en actrice Alyson Hannigan geen slechte scene lijkt te kunnen spelen, is ze verantwoordelijk voor een van de meest angstaanjagende momenten uit de hele serie. Toepasselijk vond deze plaats tijdens het filmen van een van de Halloween-afleveringen; inderdaad, buiten de aflevering om, en later in onze nachtmerries.

Mocht je denken dat we het alleen over bovenstaand shot van de witte walvis hebben, dan ga je gruwelijk de fout in. Hieronder staat namelijk een kort filmpje van Alyson Hannigan die bewijst dat je nooit in hetzelfde zwemwater als een walvis wilt zijn. Helemaal niet in slow-motion. Brrr.

Comments