Extra pit voor zuurpruimen

Er is in India blijkbaar wel animo voor condooms met pittige augurksmaak

maandag, 07. augustus 2017

Anno 2017 heeft Jan en alleman een eigen bedrijf dat producten aan de massa probeert te verkopen, en met al die concurrentie moet een verkoper nou eenmaal extra creatief omgaan met advertenties en speciale acties. Dat geldt niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Neem India, het land waar je nu een condoom met augurksmaak kunt kopen..

Nee, het zal niet zijn alsof je zomaar even een augurk in je mond stopt, het gaat om een gerecht waar augurk de boventoon in voert. Achaar is de naam ervan, een Zuid-Aziatisch gerecht dat naast een zure augurk ook pittige olie gebruikt, en het is het hele internet (inclusief in India) een raadsel waarom condoombedrijf Manforce met deze nieuwe smaak op de proppen komt.

Of deze bijzondere smaak voor wat extra pit in de slaapkamer zal zorgen is nog maar de vraag, maar het is wel flinke stap van aardbei-, banaan- of chocoladesmaakjes tot pittige augurk. Op Twitter en reddit zijn in ieder geval meer dan genoeg hilarische berichten geplaatst als reactie op Manforce’s overduidelijke marketingstunt – of nouja, marketingstunt, het zou zomaar kunnen dat India warmloopt voor ‘Achaari’ en Manforce de condooms echt massaal moet gaan produceren. We kunnen blijven hopen, toch?

Het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat een condoomfabrikant een bizarre smaak op de markt brengt. Ten eerste is het een prima marketingstunt, en ten tweede kan het een anticonceptiemiddelen onder de aandacht brengen in een land als India. Maar waarom Durex vorig jaar met een condoom met aubergine-smaak aankwam zetten…

Comments