Elke vrijdag op YouTube

Whiskey drinken en ouwehoeren in nieuwe online serie Mancave

woensdag, 06. september 2017

Smijt wat meubels, een tv, een dartbord en vier kerels in een garage en opeens heb je het: een Mancave. Een testosteronhol, een oergrot, of - in het geval van Mitchel, Pepijn, Marcel en Kees - een plek om alle facetten van het leven te bespreken. Of het nu gaat om het formaat van hun geslachtsdeel, het omgaan met vrouwen of de dodenherdenking - de heren bespreken alles zonder blad voor de mond.

Mitchel (Andre Dongelmans) is een gelukkige huisvader. Zijn vrouw en zijn dochtertje zijn zijn lust en zijn leven. Maar elke man heeft soms een moment voor zichzelf nodig. Vandaar dat Mitchel zijn garage heeft omgebouwd tot Mancave. Zijn bevriende buurmannen Pepijn (Nick Golterman) en Marcel (Arend Brandligt) komen er ook stoom afblazen. Samen drinken ze biertjes, spelen ze Kolonisten van Catan en praten ze over hun gevoelens. Dit verandert echter snel als Mitchel een nieuwe buurman krijgt, Erwin (Kees van Amstel). Deze oude rot zal de jongens wel eens laten zien hoe het werkt.

De eerste twee afleveringen staan nu online en zijn te vinden op het YouTube-kanaal van Comedy Central Nederland. Maak kennis met de jongens!

Mancave verschijnt wekelijks op vrijdag om 16:00 op het YouTube-kanaal van Comedy Central Nederland.

Comments