The One With The Proposal

Deze held doet Chandlers huwelijksaanzoek na voor Friends-verslaafde vriendin

dinsdag, 03. oktober 2017

Iedere Friends-fan hoopt er stiekem toch op: een leuk persoon te vinden waar je je passie voor de serie mee kunt delen. Het lukte ene Adam Fishlock, die zijn vriendin daardoor op een hele bijzonder manier ten huwelijk wist te vragen. Want wat is beter dan een aanzoek in het legendarische appartement van Monica en de vrienden?

Het antwoord: een van de meest emotionele en hartverwarmende momenten uit de hele serie nabootsen. Wie zich de laatste aflevering van het zesde seizoen van Friends nog kan herinneren, weet dat het een emotionele achtbaan is met als climax het aanzoek van Chandler aan Monica – in een kamer vol kaarsen.

Aangezien Adam en zijn vriendin Claire al sinds de eerste maand van hun relatie het beste evenement voor Friends-fans bezoeken, keek ze niet op toen hij haar meevroeg naar de derde jaarlijkse editie van dit Friendsfest. Maar toen ze het inmiddels bekende appartement binnenliep, wist ze niet wat haar overkwam.

Net als elke andere editie van Friendsfest konden de twee de sets van de serie bewonderen, maar Adam had in geheim het appartement zo versierd dat ze eigenlijk geen nee meer kon zeggen. In het midden van een appartement vol kaarsen, ging hij op zijn knie, en natuurlijk was het antwoord ja.

Foto's: Cosmopolitan

Vanzelfsprekend zat Claire in de zevende hemel na het romantische gebaar: β€œIt was so special when I walked through the door to Monica's apartment to see it had been filled with candles. It was such a magical moment, one that we will remember forever!”

Comments