Huiveringwekkend!

'The One Where Chandler Dies' is de leukste en meest bizarre Friends fan-aflevering ooit

vrijdag, 06. oktober 2017

In tien seizoenen Friends is er ontzettend veel gebeurd. Van Ross en Rachels knipperlichtrelatie tot Joey die weigert om eten te delen; de gebeurtenissen gaan alle kanten op, en er had nog veel meer kunnen gebeuren in de serie. Een van de dingen die gelukkig nooit aan bod kwam, is het sterven van een van de vrienden. Tot een creatieve fan een eigen aflevering in elkaar knutselde.

De aflevering is te vinden op zijn YouTube-kanaal, Dogfood. Nogmaals: we zijn blij dat dit niet echt in de serie is gebeurd, maar in “The One Where Chandler Dies…”… Nouja, je snapt het wel. In deze creatie wordt Chandler geraakt door een ijscowagen, en een halve woonwijk doorgesleurd. Zoals je kunt verwachten hebben de vrienden het er maar moeilijk mee.

De zwart-witbeelden van enkele hilarische Chandler-momenten die ertussendoor zijn geplakt zijn erg dramatisch, en daarom ook erg grappig. En dat is nog lang niet alles. Er is een creepy clownballon, Chandler die in de hemel tv kijkt en… terugkeert? Plottwist! Kijk, en huiver:

Comments