Blaas op die darmtrombone!

Je kunt nog altijd je eigen scheet opsturen om South Parks ranzigste wedstrijd ooit te winnen

donderdag, 12. oktober 2017

Word jij ook altijd zuur aangekeken als je weer eens een flinke buikwind ontsnapt? Kunnen de mensen om je heen maar niet wennen aan het scheurende geluid dat na een portie bonen of een kop koffie uit jouw endeldarm gekropen komt? Dan is dit je kans: voor de nieuwe game South Park; The Fractured But Whole, zoekt uitgever Ubisoft een natuurtalent die zijn scheet de weide wereld in wil gooien.

Je leest het goed: de makers van de South Park-game willen dat iedereen zijn of haar scheet instuurt, om vervolgens daar de smerigste, hardste en meest volle ruften uit te halen en die in de game te verwerken. Want hoewel het lijkt op een grappige reclamestunt en een makkelijke uithaal naar talentenjachtprogramma’s als Hollands Got Talent, blijkt dit gewoon een echte wedstrijd te zijn.

Voor het geval je het nog niet wist, in South Park: The Fractured But Whole worden superhelden in de zeik genomen – op een manier waarop alleen South Park dat kan. Zoals in voorganger The Stick of Truth, kruipt de speler in de huid van een gloednieuwe aanwinst aan het South Park-universum, die net als Randy Marsh gespecialiseerd is in het laten en gebruiken van keiharde scheten.

De New Kid voegt zich bij het superheldenteam van Cartman – uhh, The Coon, en het is aan de speler om te beslissen welke superkrachten het personage precies krijgt, maar het bespelen van de darmtrombone is iets wat sowieso elk personage kan. Daarom is het ook niet gek dat Ubisoft op zoek is naar de perfécte scheet: een bruine noot waar jong en oud, arm en rijk en mensen van over de hele wereld van kunnen genieten.

Vanzelfsprekend zit er een heuse jury achter de scheetwedstrijd, en een van die mensen is zelfs een petomaan. Petowatte? Petomaan. Want dat ben je als je (semi-)professioneel mensen vermaakt met jouw darmgeluiden. Mocht je winnen, dan krijg je niet alleen die felbegeerde plek in de Scheet Hall of Fame en een rol in de game, maar ook nog eens een trip naar San Francisco met een bezoek aan de gamestudio, waar je in een microfoontje mag ruften.

Wat je moet doen om te winnen? Stuur vóór 16 oktober een filmpje waarin jij jouw farttastische geluid tentoonstelt naar de lui van South Park, en duim dat je door de eerste selectie heen komt (op basis van stemmen van fans). Daarna hoor je vanzelf of jij in de credits van de game staat als “The Original Sound of the Fart.” Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

South Park: The Fractured But Whole verschijnt aan het einde van de maand voor PS4, Xbox One en PC.

Comments