Van Randy's gigantische ballen tot Big Gay Al

42x de beste South Park-cosplay om je Halloween-outfit te inspireren

donderdag, 19. oktober 2017

In de maand oktober vermomt Jan en alleman zich tot een of ander ranzig figuur, lieflijk personage of sletterige versie van wat dan ook, maar het verzinnen van een (makkelijk) Halloween-kostuum blijkt voor iedereen elk jaar weer een lastige opgave. Tijd om ergens inspiratie op te doen, dus. En waar beter dan uit de cosplay-wereld, waar men zich wekelijks omtovert tot een bekend personage?

Nou, uit de South Park-cosplaywereld, om mee te beginnen. De ‘simpele’ vormgeving van de hilarische serie (en de games) leent zich namelijk perfect om in een kostuum te verwerken. Met een simpel jasje en gekleurd mutsje, of zelfs een stuk karton, kom je ver, maar je kunt het zo gek en gedetailleerd maken als je wilt.

Ter inspiratie hebben we hieronder 42 South Park-kostuums voor je op een rij gezet – er zijn nog genoeg personages en gebeurtenissen (zei iemand gay fish?) die erg weinig langskomen, maar met bijvoorbeeld een klassieke Randy met grote ballen kun je natuurlijk nooit de fout ingaan. Pak die notitieboekjes er maar bij:

Comments