Mogelijk met mensenvlees in de burgers

Dit weekend opent een heus Bob’s Burgers-restaurant zijn deuren in Vancouver

donderdag, 26. oktober 2017

Iedere Bob´s Burgers-fanaat heeft natuurlijk de droom om ooit in het legendarische restaurant plaats te kunnen nemen, een woordgrap-burger te verorberen en met Linda te discussiëren over wijn. Helaas is het niet bepaald makkelijk om een cartoon-restaurant binnen te komen - tenzij je dit weekend in de buurt bent van Canada, in ieder geval.

De eigenaren van een bekend hot dog-restaurant uit Vancouver toveren hun zaak namelijk elk jaar een uitgebreid weekend om tot Bob’s Burgers, inclusief logo en “grand re-re-re-opening”-bord. What’s Up? Hot Dog!, zoals het restaurant eigenlijk heet, verruilt daarmee een paar dagen lang alle hot dogs voor burgers, die vanzelfsprekend gemaakt zijn op basis van bijzondere woordgrappen.

Foto via: @whatsuphotdogvan

Dus, heb je altijd al een “The Final Kraut Down”-, “Eggers Can’t Be Cheesers”, “Beets of the Southern Wild”-burger of een van de andere creaties willen proeven, én geserveerd krijgen door iemand die op een van de Belchers lijkt, dan is dit je kans. Naar verluidt zit er wel menselijk vlees in de burgers van het crematorium een deur verderop, dus let daar even op voor je eigen veiligheid.

Wie zelf de drang voelt om verkleed naar het restaurant te gaan, gaat er misschien vandoor met een prijsje. Een Bob’s Burgers-verkleedwedstrijd vindt namelijk plaats om de sfeer er bij zowel personeel als klanten helemaal in te houden. Wie weet ontmoet je zelfs iemand van de cast; aangezien de stemacteurs van de personages ook vorig jaar even een dagje langskwamen om een hapje te eten in hun favoriete fictieve restaurant zou het zomaar kunnen dat iemand uit de cast even hoi komt zeggen.

Foto via: @whatsuphotdogvan

Alleen voor het Facebook-evenement zijn al 1.600 mensen geïnteresseerd, en er zijn slechts 25 stoelen, dus je moet er snel bij zijn wil je zo'n burger proeven. Je hebt nog tot 1 november. Daarna verdwijnt het Bob's Burgers-bord, evenals de harige bovenlip van de chef, tot de volgende Halloween weer om de hoek komt kijken.

Comments