Waarom was dit nog niemand opgevallen?

Friends-figurant breekt het internet door op haar koffie te kauwen

maandag, 30. oktober 2017

De kans is groot dat je sommige afleveringen van Friends inmiddels al tien keer hebt gezien, en daarom het idee hebt dat je alles wel weet. Van Phoebe’s liedjes tot Joeys verschillende acteerrollen; je kunt ze allemaal wel dromen. Toch heeft de 23 jaar oude serie nog altijd geheimen voor ons, zoals een figurant die op haar koffie kauwt…

Het resultaat? We kunnen de volgende keer dat we de aflevering kijken waar onderstaand fragment uit is geplukt, Ross zijn fossiel-grapje niet eens meer horen. Kijk hieronder maar eens hoe ze pontificaal in beeld, open en bloot, zonder blikken of blozen een hapje neemt uit haar koffie. Komiek Nick Turner kon niet anders dan het op Twitter te delen:

Precies, hoe het kan dat niemand anders dit moment van de daken heeft geschreeuwd is een raadsel. Ze kauwt immers op haar koffie. Geen koekje, geen cakeje, niets. Is Central Perk dan zo slecht in het zetten van een bakkie pleur dat klanten het koffiedik maar besluiten op te eten?

Natuurlijk brak de beste mevrouw het internet, zo’n 20 jaar nadat niemand van de crew even opmerkte dat je koffie hoort te drinken in plaats van tussen je tanden te malen. Theorieën zijn er in ieder geval genoeg. De meest logische is dat ze chocolademelk met marshmallows erin drinkt/eet, de minst logische dat ze liever koffiebonen zo naar binnen werkt - maar als je heel goed kijkt zie je dat er eigenlijk niets in het kopje zit.

Comments