South Park: Phone Destroyer komt naar iOS en Android

Vanaf 9 november gaan South Park-personages op je telefoon op de vuist

donderdag, 02. november 2017

Goed nieuws voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van South Park maar alle afleveringen inmiddels al tien keer heeft gezien. South Park: Phone Destroyer komt namelijk uit op donderdag 9 november, en daardoor kunnen we vanaf volgende week onderweg (of gewoon thuis) de strijd aangaan met onze favoriete South Park-personages.

In Phone Destroyer is het aan de speler om verzamelkaarten van de personages te bemachtigen en die in strategische gevechten in te zetten. Cartman, Stan, Kyle, Kenny, ManBearPig, Butters, Jimmy en ga zo maar even door; allen zijn ze aanwezig.

Deze kaarten zijn bijzonder, want de bekende South Park-gasten zijn gehuld in unieke outfits en cosplay. Ooit Cartman als boeddhistische godheid afgebeeld willen zien worden? Duh, en dit is je kans!

De speler kruipt, net als in consolegame The Fractured But Whole, in de huid van The New Kid, die je weer naar hartenlust zelf kunt aanpassen. Verzamel, gebruik en upgrade 80 verschillende kaarten van de iconische South Park-lui om hun krachten te versterken en nieuwe vaardigheden te unlocken, en loop tussendoor door South Park in de 60 verschillende levels.

Hoe meer je speelt, hoe groter de uitdaging wordt, en dat terwijl je de ballen uit je broek kunt lachen om de o zo bekende South Park-humor. Als het verzamelen en unlocken van de kaarten nog niet genoeg is, kun je ook nog eens meedoen aan real-time wedstrijden via het internet, waardoor je zelf in rang kunt stijgen en zo een plek op de wereldranglijst kunt bemachtigen.

Je zult wel denken dat het weer om de zoveelste pay-to-win game gaat, maar dat is toch zeker niet het geval. Je kunt South Park: Phone Destroyer zo vaak en lang spelen als je wilt, en hoeft dus niet allerlei meuk te gaan kopen om van de game te kunnen genieten.

Vanaf 9 november barst de strijd los op iOS en Android, en mocht je tot die tijd echt niet kunnen wachten dan kun je natuurlijk ook al consolegame South Park: The Fractured But Whole spelen op PC, Xbox One of PS4.

Comments