Antwoorden op al je brandende vragen

South Park-makers met zwoele open haard-gesprekken over alien-ontvoering en babyschopperij

donderdag, 09. november 2017

Wie al meer dan 20 jaar lang verantwoordelijk is voor een programma zo geniaal als South Park, moet zowel een fantastisch persoon zijn als compleet gestoord. We hebben eerder al vastgesteld dat South Park-makers Trey Parker en Matt Stone inderdaad goed gestoord zijn, maar naast-een-open-haard-pratend-over-aliens-en-anale-sondes-gestoord?

Ja, zelfs dat, kijk maar eens naar onderstaande zwoele videoboodschappen, waarin Trey Parker een anus- uhh… boekje opendoet over zijn aangrijpende alien-ontvoering, we hondje Scratch van gedaante zien veranderen en we de twee legendes beter leren kennen dan ooit tevoren.

De video hierboven is één van zes introfilmpjes die te zien zijn op de dvd van het allereerste seizoen van South Park, uit 2002. Speciaal voor de eerste dvd-release van alle afleveringen zaten Trey en Matt met een paar hondjes en een stel hilarische gezichtsuitdrukkingen voor de camera, en dat levert natuurlijk alleen maar goud op.

Dus, wil je weten of de twee zelf ook baby’s schoppen en welke aflevering nou echt hun favoriet is, of gewoon kijken naar hoe de vrienden elkaar verliefd aankijken onder het genot van de vlammen, dan zijn dit de filmpjes voor jou. Verder worden brandende vragen als “waarom wordt Kenny zo vaak vermoord?” en “zijn Trey, Matt en/of Stans hond homoseksueel?” beantwoord, wat het de beste dvd-bonus ooit maakt.

Comments