13 december op Comedy Central

Giel Beelen gaat aan het spit in gloednieuwe Roast

donderdag, 09. november 2017

Ooit kon je Giel Beelen in het Glazen Huis aantreffen. Een man met zijn hart op de juiste plek die zich inzette voor mensen die het minder makkelijk hadden dan hijzelf. Een kunstig type met liefde voor muziek. Van die Giel zien we nu niks meer - want wie kan zich nog bekommeren om ellende op een ander continent als je je ook druk kan maken om je eigen bankrekening?

De publieke omroep is omgeruild voor de commerciƫle omroep, artistieke bandjes ingewisseld voor hitmachines en zijn vieze baardje maakte plaats voor... een viezig baardje. Van Glazen Huis naar Glazen Mansion - het grote graaien kan beginnen. Een nieuwe Giel is geboren. Een Giel die wij maar al te graag het vuur aan de schenen leggen. Het is tijd voor een nieuwe Roast.

Vorig jaar dachten we dat het makkelijk was om mensen te vinden die Gordon het leven zuur wilde maken. Dan ken je de vrienden en vijanden van Giel nog niet.

Kijk op 13 december om 20:30 The Roast of Giel Beelen op Comedy Central. Eerdere Roasts kijken? Dat kan op onze Roast-pagina .

Roast mee met #GielRoast.

Comments