De Halloween-koning

Een verzameling van de fantastische familie-kostuums van Neil Patrick Harris

vrijdag, 10. november 2017

Wie de Barnicle hemzelf, Neil Patrick Harris, op de voet volgt op social media, weet ongetwijfeld dat hij elk jaar rond oktober een hilarische Halloween-foto deelt. Want NPH houdt wel van een verkleedpartij, en al helemaal als hij een groepkostuum kan verzinnen voor zijn familie. Nu het creepy feest weer achter de rug is, wordt het de hoogste tijd om zijn creaties eens op een rij te zetten.

Het mag duidelijk zijn dat de NPH-familie elk jaar weer met de prijs voor het beste kostuum ervandoor gaat, ongeacht als wat ze besluiten te verschijnen. Als een verzameling Universal-monsters die beter de hoofdrol hadden kunnen spelen in de nieuwste Mummy-film, bijvoorbeeld, of de schattigste Star Wars-personages ooit. Hieronder vind je alle kostuums die de How I Met Your Mother-legende heeft gedeeld sinds de traditie begon (via Twitter ActuallyNPH en Instagram nph ), in 2011.

Op de foto’s is Neil Patrick Harris te zien met zijn partner David Burtka en hun veel te schattige zevenjarige tweeling Harper en Gideon.

Comments