Spoilers, of gewoon een mening?

Modern Family-actrice Sarah Hyland vindt dat Haley Dunphy biseksueel is

dinsdag, 21. november 2017

Het lijkt er even op dat Modern Family’s Haley Dunphy, oftewel actrice Sarah Hyland, kort geleden op Twitter een flinke spoiler heeft gedropt voor een van de aankomende seizoenen. Althans, Sarah krabbelde snel terug door te zeggen dat de schrijvers van de serie er niets over hebben gezegd, maar zelf bevestigde ze een bepaalde fan-theorie omdat die omvat hoe zij Haley ook ziet.

Het gaat, je zag het al in de kop staan natuurlijk, om de theorie dat Haley Dunphy biseksueel is, iets wat haar recentelijk voor de zoveelste keer werd gevraagd op social media. Sarahs antwoord luidt als volgt:

Er zijn nog weinig tekenen in de serie geweest die erop wijzen dat Haley inderdaad biseksueel is – zeker omdat ze alleen nog relaties met mannen heeft gehad en iemand die biseksueel is dat niet telkens schreeuwend aankondigt wanneer ze een kamer binnenloopt – maar als het aan Sarah Hyland ligt komt dus in de aankomende seizoenen ook een andere kant van Haley naar boven.

Geen van de schrijvers heeft nog gereageerd op de Tweets, maar het is duidelijk dat zo’n personage-ontwikkeling prima in de serie past, en mogelijk zelfs wat leuke momenten kan opleveren. Volgend jaar wordt er in ieder geval een nieuw seizoen gemaakt, en ook het jaar daarna zijn de Dunphy’s sowieso weer te zien op tv, en in die twee jaar tijd kan er nog veel gebeuren. Tot die tijd weet je in ieder geval hoe Sarah erover denkt, en de mening van een acteur is voor schrijvers en regisseurs bij zo’n langlopende serie als Modern Family in ieder geval altijd het luisteren waard.

Comments