Soundos, Jebroer en Kaj van der Ree

Drie nieuwe Roasters voor Giel

dinsdag, 05. december 2017

Drie nieuwe Roasters voegen zich bij het Roast panel van Giel Beelen. En het zijn niet de minste namen.

Soundos
Soundos komt Giel effe op zijn plek zetten. De man heeft haar op meerdere sociale aangelegenheden straal genegeerd, en de comédienne is er helemaal klaar mee. "Giel heeft eigenlijk overal schijt aan. Maar ja, dat moet ook wel, als je talenten verder gelimiteerd zijn. Giel weet heel goed wat hij doet. Maar ik weet ook heel goed wat ik ga doen daar op het podium!”

Na een spraakmakende rol in Expeditie Robinson wordt het tijd voor een nog spraakmakendere rol in deze Roast. En als dat ten koste van Giel moet gaan… ach.

Jebroer
Nu hij Nederland met zijn harde teksten heeft veroverd is Jebroer klaar om een ander podium te bestijgen. Want met woorden spelen, dat kan deze man wel. Tijd om zijn scherpe tong te wijden aan iets heel anders: het roosteren van de grootste sell-out in de muziekindustrie. Het kind van de duivel mag zijn kwaadaardige kant naar buiten laten.

Een limo hoeft hij niet, hij komt gewoon op de brommer.

Kaj van der Ree
YouTuber, host en presentator Kaj van der Ree heeft zijn baantje bij de radio aan Giel Beelen te danken. En als je iemand je carrière verschuldigd bent dan zit er natuurlijk maar één ding op: je dankbaarheid uitdrukken door deze persoon op nationale televisie met de grond gelijk te maken.

De radiocollega’s van Kaj mogen hem toch allemaal al niet – tijd om het te verpesten bij de enige die hem nog een béétje kon uitstaan.

The Roast of Giel Beelen zie je woensdag 13 december om 20:30 op Comedy Central.

Eerdere Roasts kijken? Dat kan op onze Roast-pagina .

Comments