Als zichzelf!

Coldplay-zanger Chris Martin speelt in Modern Family seizoen 9

woensdag, 06. december 2017

Dat de makers van Modern Family graag gebruik maken van ontzettend bekende namen om gastrollen te vertolken, is inmiddels geen nieuws meer. Toch is de nieuwste gastrol wel erg opvallend: niemand minder dan Coldplays Chris Martin is te zien in de aflevering Brushes With Celebrity, zo werd bekend bij de opnames ervan.

In de aflevering uit het negende seizoen speelt de Engelse zanger zichzelf en naar verluidt is hij er erg belangrijk in, dus dat belooft veel goeds. Daar komt bij dat hij veel te zien zal zijn met Phil Dunphy (Ty Burrell), wat de hilariteit natuurlijk alleen maar doet toenemen.

In Brushes With Celebrity vertellen de Modern Family-personages over hun ervaringen met beroemdheden, en vertelt Phil een verhaal over een gênant gezondheidsprobleempje waar hij last van had toen hij een huis probeerde te verkopen aan Martin. De zanger heeft al wat acteerervaring, zo speelde hij onder andere (als zichzelf) in de film Shaun of the Dead en de comedyserie Extras. Ook is hij te zien in de aankomende horrorfilm Slashed en maakte hij al eens een grappige video met de Game of Thrones-cast.

Chris Martin sluit zich met de rol in Modern Family aan bij een flinke lijst aan bekendheden die langskomen in seizoen 9. Onder anderen James van der Beek, Vanessa Williams en – zoals in zoveel seizoenen hiervoor - Nathan Lane zijn ook te zien in de comedyserie. In de vorige seizoenen waren bijvoorbeeld al Nathan Fillion, Kevin Hart, Edward Norton en Elizabeth Banks te zien. Geen van hen kon echter zo goed het nut van meerdere shirts uitleggen als Martin:

Comments