#HaleyBailey

Actrice Sarah Hyland hint naar de terugkeer van Haley en Andy

woensdag, 13. december 2017

Er is veel romantiek in Modern Family, maar er is slechts één relatie zo onvoorspelbaar als die van Haley en Andy. De twee zijn in seizoen 7 plotseling uit elkaar gegaan, terwijl het er vaak toch op leek dat HaleyBailey een zekerheid zou zijn. Daar dachten ook veel fans hardop over na, en nu biedt actrice Sarah Hyland hoop.

Via Twitter reageert Hyland op één van de vele reacties op het stel, en veel mensen zien wat ze zegt als bevestiging van de terugkeer van Andy. Met de bekende hashtag HaleyBailey (een te goed rijmende mix van Haleys voornaam en Andy’s achternaam) spreekt ze twee simpele woorden uit, en dat is meer dan genoeg.

Zo lijkt het er toch op dat Haley een bijzondere seriefinale tegemoet gaat, en dat de voormalige oppasser van de Pritchetts daarbij betrokken is. Hoeveel er waar van is weten we natuurlijk nog niet en het lijkt er ook niet op dat de schrijvers het binnenkort zullen bevestigen, maar de tweet heeft sommigen al overtuigd:

In ieder geval hoopt Sarah Hyland zelf ook op een seriefinale met de terugkeer van HaleyBailey, en wie weet kan ze ook de schrijvers daar van overtuigen. Of misschien is dat zelfs niet nodig, en hebben ze al lang een plannetje om acteur Adam DeVine groots terug te brengen…

Comments