Wat worden ze oud!

Vijf dingen die je kunt verwachten van Modern Family seizoen 9

donderdag, 21. december 2017

Het negende seizoen van Modern Family staat alweer op het punt van beginnen, en we zijn inmiddels zo ver in het verhaal van de familie Pritchett-Dunphy dat je misschien zelfs denkt dat ze geen verrassingen meer voor je kunnen hebben. Guess again, want de familie is niet meer wat het in seizoen 8 was: de kleintjes worden groot, Jay wordt mopperiger en Phil komt in nog grappigere situaties terecht.

Om een voorproefje te geven op het nieuwe seizoen, blikken we hieronder vooruit op enkele aflevering en momenten die je niet mag missen. Dit zijn vijf dingen die je kunt verwachten van het negende seizoen Modern Family:

1. Jay wordt oud
De opa van de familie wordt natuurlijk al een aardig tijdje ouder, maar hij begint daar nu steeds vaker geconfronteerd mee te worden. Al in de eerste aflevering loopt het de spuigaten uit en zien we dat Jay Pritchett realiseert dat hij ooit zelf de pijp uit gaat, en het belang inziet van hoe hij herinnerd wordt. Het gevolg? Jay doet veel te aardig tegen iedereen, tot het bijna eng wordt.

2. Joe wordt gechanteerd
Wie een vijfjarige chanteert, zou zich moeten schamen. Toch doet Jay het en waarschijnlijk is ook Gloria niet helemaal onschuldig. In ieder geval weet Jay hoe hij zijn zoon moet overtuigen: met ijs. Maar of dat het raadsel van de gedeukte auto ook oplost, moet je zelf bekijken.

3. Phil krijgt nog meer pech dan normaal
Elk seizoen is Phil Dunphy weer één van de absolute hoogtepunten, en het negende seizoen vormt geen uitzondering. Ditmaal belooft de aflevering waarin Phil meer pech krijgt dan ooit tevoren een van de grappigste te worden, maar of hij heelhuids de dag overleeft…

4. Bekende verhalen over bekende mensen
Het blijkt dat veel van de Pritchetts en Dunphy’s in aanraking zijn gekomen met bekende mensen, en daar krijgen we van alles over te zien in de aflevering ‘Brushes with Celebrities’. Wie goed oplet weet dat Phil niemand minder dan de zanger van Coldplay, Chris Martin, ontmoet. Verder zitten ook Terry Bradshaw en Billy Crystal in deze aflevering, mocht je die kennen.

5. De kleintjes worden groot
Niet alleen Jay krijgt met tijd te maken, ook de kinderen staan op het punt volwassen te worden. Zo staat Manny op een keerpunt in zijn leven: hij verlaat waarschijnlijk het ouderlijk huis om naar college te gaan, maar dat gaat niet zo makkelijk als Gloria je moeder is. De feels zijn er in ieder geval genoeg, zeker met groepsknuffels als deze:

Comments