De Pritchett-highlights

De beste momenten uit Modern Family seizoen 7 en 8

donderdag, 21. december 2017

Om ervoor te zorgen dat je goed kunt beginnen aan het nieuwe, negende seizoen van Modern Family, zenden we vandaag een marathon uit van het zevende en achtste seizoen. Mocht je al weer vergeten zijn wat er ongeveer gebeurt in die seizoenen, of gewoon de leukste momenten willen herinneren, kijk dan hieronder. We hebben de beste momenten uit seizoen 7 en seizoen 8 voor je verzameld.

Seizoen 7: Andy komt goed de break-up door
Andy is overduidelijk de baas van zijn emoties, zo ontdekt Haley wanneer hij een paar kilootjes blijkt te zijn aangekomen na hun ‘break-up’ in seizoen 6. Beiden zijn helemaal gelukkig in hun huidige relatie en ze missen elkaar echt niet. Nope. Geen denken aan. Ze voelen zich top. Echt.

Seizoen 7: Cams “Bromosexual side”
Wanneer Cam en Mitch het appartement boven hen verhuren aan een stel gasten die Cam kent uit zijn studententijd, wordt zijn innerlijke “bromosexual” wakker. Dat betekent veel bier, zang en geschreeuw alsof ze bij een football-wedstrijd zitten en vooral een overbezorgde Mitch die elke kamer waar ze komen wel iets moet opruimen.

Seizoen 7: Phils eendjes
Het schattigste uit misschien wel de hele serie, in ieder geval het zevende seizoen, zijn de eendjes waar Phil en Claire voor zorgen. Natuurlijk is het Phil die naar hun liefde en aandacht snakt, maar de eendenkuikentjes zien per ongeluk Claire als hun moeder. Hartverwarmende hilariteit volgt, onder andere met Phil die minuscule brievenbusjes beschildert en zich belachelijk zou voelen als niemand de mini-tekst erop zou kunnen lezen. Hij bouwt zelfs een volledige ‘duck village’:\

Seizoen 7: Phils sexy huis
Het komt wel vaker voor dat makelaar Phil de sleutels van een huis in zijn bezit krijgt, en vaak zijn die huizen bemeubeld zonder dat er iemand in woont. Dat realiseert ook de rest van de familie, wat duidelijk wordt wanneer Phil rond Thanksgiving voor een vriend van Mitch en Cam een sexy, sexy huis verkoopt. Wat ze niet weten, is dat iedereen naar dat huis afreist om wat lol te hebben, en dat op dezelfde dag.

Seizoen 7: Haley en Andy in het sexy huis
Nu we het toch over dat sexy, sexy huis hebben, kunnen we het belangrijkste moment natuurlijk niet vergeten: de zoen van Haley en Andy. Genoeg fans zaten er vanaf de eerste aflevering op te wachten, en in aflevering zeven is het dan toch raak. En hoe:

Seizoen 8: Blue man Jay
Jay heeft het soms onverdiend zwaar. Zo ook in seizoen 8, wanneer hij gewoon een rustig avondje met een glas whisky en een goed boek wilt, maar Phil zijn feestje komt verstoren. Phil haalt zijn schoonvader over om iets met hem te gaan doen die avond, en zijn keuze valt vrijwel direct op een jacuzzi – waarin ze zelfs even samen zingen. Alsof dat niet genoeg genialiteit voor één aflevering is, eindigt de dag met Jay bedekt in blauwe verf die eigenlijk voor Cam bedoelt is:

Seizoen 8: A Stereotypical Day
Elke zomer gaan de Dunphy’s een weekje naar een familiekamp, waar onder andere spelletjes worden gespeeld in teamverband. Iedereen wordt ingedeeld in groepen; Claire zat in team blauw, Phil in team wit. Allemaal leuk en aardig, maar het wordt ontzettend ongemakkelijk en pijnlijk wanneer hij het teamshirt met daarop de kreet “If you ain’t white, you ain’t right” ook thuis begint te dragen. De taxichauffeur en nieuwe buren vinden het vooral erg vervelend, terwijl Phil zich van geen kwaad bewust is.

Seizoen 8: Luke’s schooljacht
Laten we er niet om heen draaien: Luke is niet zo heel slim. Toch heeft de beste jongen zijn high school afgemaakt en staat hij net als zijn neef Manny op het punt om naar college te gaan. Helaas is het vinden van een geschikte school – uhh, welke school dan ook - voor Luke niet bepaald makkelijk. Gelukkig staat zijn familie het bij, al mondt de traditie van samen Luke’s mogelijk acceptatie-brieven uit in een compilatie van slecht nieuws:

Seizoen 8: Cam en Mitch’ avontuur
Hoe Cam en Mitch wakker worden in een compleet verkeerde stad een vliegtuigvlucht verderop, is een raadsel, maar het overkomt ze toch echt nadat ze de weg kwijtraken op het vliegveld. Sterker nog, de twee worden na een wilde nacht wakker in een vliegtuig; allebei met een cowboyhoed op, Mitch met een gloednieuwe piercing, Cam met een metaaldetector waarmee hij die detecteert, Mitch met de naam ‘Murray’ op zijn arm geschreven, een loodzware tas met iets geheims erin en een hond die blijkbaar kostte wat kost mee het vliegtuig in moest.

Seizoen 8: Mitchells stiekeme kinderwens komt uit
Mitchell had niet altijd een even gemakkelijke jeugd en helaas is Jay verantwoordelijk voor wat vervelende momenten die hij heeft meegemaakt. Of juist momenten die hij niet heeft meegemaakt, zoals het moment waarop vader en zoon voor het eerst een bal overgooien. Grofweg dertig jaar te laat gebeurt het dan eindelijk toch – en verrassing, Mitchell is geen natuurtalent:

Comments