Een hartverscheurende voorbode

Er werd blijkbaar afgeteld naar het pijnlijkste moment uit How I Met Your Mother

donderdag, 21. december 2017

Er lijkt geen jaar voorbij te kunnen gaan zonder dat we weer iets leren over How I Met Your Mother. Of het nou een leuke easter egg als de gele paraplu of een voorbode naar een pijnlijk moment in het leven van een van de vrienden is; de makers hebben verdomd goed nagedacht over wat er allemaal precies gebeurt. Zo blijkt er zelfs afgeteld te worden naar misschien wel het zieligste moment uit negen seizoenen HIMYM.

Het gaat om de aflevering ‘Bad News’, en bij die titel hadden er al een paar alarmbelletjes moeten afgaan. Alsof de naam nog niet genoeg is om onheil te voorspellen wordt in de aflevering van 50 tot 1 afgeteld; de cijfers zijn overal en nergens op beeld te vinden. Op foldertjes, magazines, posters en ga zo maar door. Zie hier een compilatie:

Wanneer nummer 1 te zien is op een taxi voor MacLaren’s, staat de bom van slecht nieuws op het moment van barsten. Enkele seconden later ziet Marshall Lily, op straat, en daar komt hij erachter dat zijn vader overleden is. Wat volgt is een van de meest hartverscheurende televisiemomenten ooit:

Comments