Tot Luke kaal wordt

Phil Dunphy aka Ty Burrell wil 30 jaar aan Modern Family

dinsdag, 16. januari 2018

Modern Family is niet alleen voor de kijkers ontzettend leuk om te kijken, het is ook voor iedereen die er aan meewerkt een unieke kans. Hoe vaak stuit je immers op een sitcom met zoveel uitbundige en hilarische rollen, een goed script en een passievol productieteam? Erg weinig, en dat is ook acteur Ty Burrell opgevallen.

Sterker nog, de man die de legendarische Phil Dunphy tot leven wekt vind de serie zo leuk dat het van hem nog jaren en jaren mee mag gaan. Een andere reden daarvoor is dat de acteur nooit had verwacht dat hij ooit zo’n baan bij een langlopende serie zou kunnen krijgen, laat staan dat hij er twee Emmy’s voor zou winnen.

Omdat Phil Dunphy zonder Ty Burrell nooit zo fantastisch zou zijn geweest, is het voor ons ook moeilijk om een Modern Family zonder hem voor te stellen. Maar ook de rest van de cast is belangrijk, en daarom is het nog maar de vraag of Ty’s wens daadwerkelijk uitkomt. Wat die wens inhoudt? Nog zo’n 30 jaar Modern Family op tv.

Volgens de acteur blijft de serie fris en is er nog genoeg om te vertellen over de familie Pritchett-Dunphy-Tucker, en daarom zou hij het liefst net zo lang doorgaan tot Luke kaal begint te worden en er dus een kalende Nolan Gould in beeld komt. Geef maar toe, dat willen we allemaal wel zien.

Comments