En we zetten ze op een rij

De bizarre websites in How I Met Your Mother bestaan echt

vrijdag, 26. januari 2018

How I Met Your Mother heeft maar liefst negen seizoenen geduurd, en net als bij vele andere sitcoms zitten die seizoenen vol met terugkerende grappen. We hebben ze al eens voor je op een rij gezet, maar één grap verdient meer aandacht. Wist jij al dat de vele websites die in de serie genoemd worden, echt bestaan?

Veel fans merken het pas op bij de tweede of zelfs derde keer dat ze de serie opnieuw kijken: er worden ontzettend veel websites genoemd – en dan niet alleen bij naam, maar vaak het volledige adres. Wie tijdens het kijken even een tabblaadje opent en zo´n website invoert, zal ontdekken dat ze niet alleen echt bestaan, maar ook nog eens ontzettend grappig zijn.

We horen je denken: “vier ja na het einde van de serie bestaan die websites echt niet meer”, maar je kunt het niet fouter hebben. Alles wat je wilt weten over Not A Father’s Day staat nog steeds online, en ook het gruwelijke verhaal van een man die zijn vrouw drie jaar lang forceert een vuilniszak te dragen kun je bekijken op http://www.guyforceshiswifetodressinagarbagebagforthenextthreeyears.com/. Inclusief zwoel Franstalig nummer over de vuilniszak in kwestie en een fotoreportage:

Stuk voor stuk zijn de websites om te huilen zo grappig. Neem www.canadiansexacts.org, de website waarop Barney alle namen voor Canadese seksstandjes verzamelt. Alle info over de Reverse Rick Moranis, de Saskatoon Totem Pole, de Squatting Eskimo, de Manitoba Milk Bag en nog veel meer, vind je hier.

Natuurlijk, de grappigste sites – zoals Stinson Breast Reduction of een van de vele websites die hij heeft opgericht voor zijn alterego en gelijknamige play genaamd Lorenzo von Matterhorn – komen van de hand van Barney, maar bijvoorbeeld ook de website die Marshall maakt nadat Robin en Barney een avondje spelletjes komen spelen bestaat nog.

Verder kun je ook Teds beoordeling als docent bekijken op www.grademyteacher.net, de officiële website van de film The Wedding Bride bezoeken op http://www.weddingbridemovie.com/, en de waanzinnig professionele website van de meest mysterieuze DJ ooit, Doctor X @ http://www.mysteriousdrx.com/, in je opnemen.

De volledige lijst
Hier de volledige lijst met websites, inclusief in welke aflevering ze genoemd zijn:
Seizoen 3, Aflevering 14 - The Bracket
www.tedmosbyisajerk.com
www.tedmosbyisnotajerk.com

Seizoen 3, Aflevering 19 - Everything Must Go
www.guyforceshiswifetodressinagarbagebagforthenextthreeyears.com

Seizoen 4, Aflevering 2 - The Best Burger in New York
www.goliathbank.com

Seizoen 4, Aflevering 7 - Not a Father’s Day
www.notafathersday.com

Seizoen 4, Aflevering 14 - The Possimpible
www.mysteriousdrx.com
www.barneysvideoresume.com

Seizoen 4, Aflevering 18 - Old King Clancy
www.canadiansexacts.org

Seizoen 5, Aflevering 4 - The Sexless Innkeeper
www.itwasthebestnightever.com

Seizoen 5, Aflevering 8 - The Playbook
www.bigbusinessjournal.com
www.extremitiesquarterly.com
www.balloonexplorersclub.com
www.lorenzovonmatterhorn.com

Seizoen 5, Aflevering 23 - The Wedding Bride
www.weddingbridemovie.com

Seizoen 6, Aflevering 4 - Subway Wars
www.grademyteacher.net

Seizoen 7, Aflevering 4 - The Stinson Missile Crisis
www.stinsonbreastreduction.com
www.linsonbreastlawsuit.com

Seizoen 7, Aflevering 9 - Disaster Averted
www.theslapbetcountdown.com

Seizoen 7, Aflevering 13 – Tailgate
www.puzzlesthebar.com

Comments