Kunnen die bosjes wat bruiner?

Het befaamde penisgebouw uit How I Met Your Mother eindelijk onthuld

donderdag, 01. februari 2018

Er hebben in negen seizoenen How I Met Your Mother een hoop mysteries en onbeantwoorde vragen de revue gepasseerd, en veel daarvan werden later gelukkig uitgelegd. Eén gigantisch – alhoewel, doet de grootte er echt toe? - rechtopstaand ding hebben we echter nooit onder ogen gekregen.

We hebben het natuurlijk over het gebouw van Hammond Druthers (gespeeld door de hilarische Bryan Cranston), dat door zijn erecte toestand en rijkelijke bebossing vrijwel direct geweigerd werd door de klanten van Ted zijn baas. Dat leverde Ted niet alleen de mogelijkheid op voor het presenteren van zijn eigen gebouw, wij hebben er een fantastische meme aan overgehouden:

Helaas voor iedereen die HIMYM gewoon op tv kijkt, komt hij nooit in zijn volle glorie in beeld. Het beste wat we hebben is bovenstaande reactie, en de bakken aan penishumor die het opleverde. Bijvoorbeeld over de bosjes: “I want them to be more of a natural brown color. Almost a brunette. Also, they need to be bushier.”

“I want this tower to emerge from a thicket of unkempt brunette shrubbery. Can you picture it, Ted?” – “I can’t unpicture it”, aldus Ted, en jij ook niet als je de volledige schacht in je opneemt. Jongens, voel je niet geïntimideerd, het gaat niet om de grootte van het gebouw, zelfs niet om de bebossing eromheen, maar om wat er in zit.

Voor het geval je bang bent dat een of andere 12-jarige op zijn zolderkamertje bovenstaande peni-– uhh, bankgebouw heeft ontworpen, hij is afkomstig van de officiële dvd van seizoen 2 van How I Met Your Mother. Showrunners Carter Bays en Craig Thomas wisten dus wel degelijk waar ze hun personages over lieten praten – al is het nu een raadsel waarom Teds gebouw werd gekozen, in plaats van Druthers’ glorieuze jongeheer.

Comments