Hoe kon Jennifer Aniston DIT haten?!

11 momenten dat de Friends-acteurs openhartig spreken over eigen personages

dinsdag, 06. februari 2018

Ben jij een van die mensen die Friends al minstens twintig keer heeft gekeken, op de hoogte is van elk kopje koffie dat door de handen van de personages is gegaan en zelfs al weet dat Joey en Monica eigenlijk een dingetje had moeten worden? Oké, gefeliciteerd, je bent een Friends-triviaprof. Maar weet je ook hoe de acteurs eigenlijk zelf over hun personages denken?

Hopelijk toch niet zo. Sinds de serie tot een prachtig eind kwam in 2004 durven de Friends-acteurs weliswaar steeds kritischer te zijn op hun personages – vraag David Schwimmers bijvoorbeeld niet naar zijn mening over Ross en Rachel als je het gesprek gezellig wilt houden - maar gelukkig zijn veel van de opmerkingen die ze maken toch wel positief.

Hieronder staan 11 openhartige momenten van de Friends-acteurs op een rij. Zo leren we dat Matthew Perry (Chandler) voor een groot deel van zijn humor werd geïnspireerd door Courteney Cox (Monica) en dat Jennifer Anniston (Rachel) het een en ander vond van het inmiddels iconische Rachel-kapsel... Vraag ons alsjeblieft niet hoe dat laatste mogelijk is.

Comments