Pranks, racisme, homofobie...

Het bewijs dat Modern Family’s Lily een tiran is op de set

vrijdag, 09. februari 2018

Dat de Modern Family-cast een geloofwaardige familie vormt is al sinds aflevering 1 duidelijk. Door die onderlinge chemie zal je waarschijnlijk er van uitgaan dat de acteurs ook achter de schermen dikke vrienden zijn, maar niets is minder waar. In ieder geval niet sinds seizoen 3.

Het derde seizoen is namelijk de eerste waarin actrice Aubrey Anderson-Emmons haar opwachting maakt, toentertijd op vierjarige leeftijd. Eindelijk kreeg de dochter van Cam en Mitch een ‘vast gezicht’, maar dat achter dat schattige gezichtje een heuse tiran schuilgaat had niemand zien aankomen.

$*@!, misschien hadden we beter moeten opletten.

Dit is toch niets vergeleken met wat je hieronder kunt zien. De video werd speciaal opgenomen voor de Emmy-uitreikingen in 2012, en als de helft ook maar waar is van wat Lily doet en zegt, dan was de groep acteurs waarschijnlijk niet zo lang bij elkaar gebleven.

Van keiharde opmerkingen over make-up tot pijnlijke pranks, racisme en homofobie; Lily is echt een monster. Gelukkig hebben ze een stand-in in de vorm van 40+-er Ken Jeong uit The Hangover en Community…

Comments