Voor alle leeftijden

De meest... naakte momenten uit The Late Late Show

maandag, 12. februari 2018

James Corden is een manusje van alles. Hij komt uit de wereld van sitcoms en heeft zich opgewerkt tot een hilarische late ni--- late show waarin hij zich van een compleet andere kant laat zien. Een compleet… naakte kant, vaak.

Hieronder de vijf naaktste momenten uit The Late Late Show with James Corden, omdat het ontzettend belangrijk is om jezelf zo nu en dan bloot te geven.

1. Carpool Karaoke met Red Hot Chili Peppers
Als de Peppers bij je in de auto stappen en je naam James Corden is, wil je natuurlijk je respect tonen. Hoe doe je dat bij rocksterren? Precies, je trekt je kleding uit. Als hommage aan de legendarische Socks on Cocks-concerten van Red Hot Chili Peppers, natuurlijk.

[sensei:site:44:content_blok:embed_latelate_naaktepeppers]

2. Zebrapad de Musical met Lin-Manuel Miranda
In een zoektocht naar iets om te creëren waar de mensheid beter van wordt, komt onze gastheer op de proppen met een musical. Dit doet hij niet alleen maar met Hamilton-ster Lin-Manuel Miranda, en de twee geven zich bloot als nooit tevoren. Missie geslaagd, James.

3. Naaktmodel tekenen met Dave Grohl en Rainn Wilson
Laat het maar aan James over om een interview interessant te maken; wanneer Dave Grohl, Rainn Wilson (uit The Office) en Jordana Brewster (As The World Turns) langskomen gaan ze gezellig een naaktmodel schetsen. Eentje die al dertig jaar in het vak zit…

4. De ondergoedlijn van Beckham & Corden
David Beckham is na zijn fantastische voetbalcarrière vooral bekend van zijn modellenwerk, vooral die onderbroekfoto’s. Dankzij James mag Beckham nu ook onderbroekenlol op zijn cv zetten, want de twee maakten samen een hilarische reclame voor hun nieuwe ondergoed:

5. Een les in huizenverkopen
Pak je notitieblok er maar bij, want James gaat je even laten zien hoe je een huis moet verkopen. Oké, dit huis uit deel 1 van deze sketch zal zo’n 20 miljoen dollar hebben gekost twee jaar geleden, maar de verkooptrucs werken overal. Het naakte deel van makelarij zit in Part 2, waarin James het zwembad en de glazen douche van een potentiele klant uittest:

Comments