Koning van de gameshows na een decennium terug

Takeshi's Castle terug op Comedy Central

donderdag, 15. februari 2018

Eindelijk. Eeeeindelijk. Ein-de-lijk.

Maak je borst nat en zet je helm op, want we gaan er weer voor. De koning van de gameshows, Takeshi's Castle, keert na bijna een decennium terug op Comedy Central. Dit keer vanuit Thailand, met 100 nieuwe deelnemers die zich vrijwillig op hebben gegeven om het Kasteel van Generaal Takeshi te bestormen. De spellen zijn achterlijk, de deelnemers fantastisch, de generaal meedogenloos.

Omdat Thais niet ons sterkste punt is hebben we onze hoogsteigen commentatoren ingeschakeld: Katja Schuurman en Pepijn Lanen aka Faberyayo. Zij zullen proberen deze volslagen absurde show woorden te geven - een taak die niet voor elke huis, tuin en keukencommentator is weggelegd. Hoe drukt Katja uit wat ze voelt wanneer mensen op motors met zijspan tegen elkaar strijden met waterkanonnen? Wat gaat er door Pepijn heen als de zoveelste sukkel zich van een wiebelbrug laat knallen?

Takeshi's Castle is vanaf 22 maart iedere donderdag om 22.00 uur met een nieuwe dubbele aflevering te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Comments