Iemand heeft het werk al voor ons gedaan

Je kunt de Friends-appartementen in The Sims 4 namaken door een uitbreiding

woensdag, 21. februari 2018

Na 10 seizoenen van Friends en talloze keren dat je de afleveringen kijkt, moet toch ooit de onvermijdelijke realisatie komen dat er niet snel weer zo’n unieke – en vooral hilarische - serie zal bestaan. Maar er zijn nog manieren waarmee je jouw Friends-liefde kunt blijven ontdekken, in ieder geval zonder dat je alles tientallen keren opnieuw hoeft te kijken en uiteindelijk gek word (en koffiekopjes gaat tellen of zoiets).

Enkele briljante mensen hebben namelijk twee cultuur-iconen uit de jaren ’90 verenigd. Friends in The Sims, zodat je al je fantasieën over de vrienden eindelijk in een digitale omgeving los kunt laten. Stop Ross en Rachel permanent in een kamer om er voor te zorgen dat ze niet op een break gaan, geef Phoebe geen toegang tot een gitaar als je niets wilt horen over een stinkende kat of plant Joey permanent voor de koelkast…

Het kan allemaal met onderstaande ‘uitbreiding’, waarmee alle appartementen uit de serie aan The Sims 4 worden toegevoegd en ook de personages al gemaakt zijn om Ross, Rachel, Joey, Chandler en Monica te imiteren. Of je Ugly Naked Guy ook in de mix gooit, dat is aan jou:

De mod/uitbreiding is het werk van ene Ian Roach, een superfan van zowel The Sims als Friends die zijn tijd nam om zoveel mogelijk uit de serie naar de wereld van Sims te halen. Iedereen kan die mod nu downloaden via Origin (het platform waarmee je The Sims opstart) door te zoeken naar gebruiker ‘ian8000’. Eerder maakte hij ook al uitbreidingen voor Seinfeld en Arrested Development.

Voor het gemak van het spel zitten alle appartementen en ook Central Perk in hetzelfde gebouw, maar de ligging is een van de weinige dingen die afwijken van de ‘real deal’ in de serie. Nog niet overtuigd door één gifje? Hieronder zie je meer van de creaties; de locaties zal je in ieder geval direct herkennen.

Comments