Al dan niet vanuit zijn kelder

World of Warcraft-no-lifer levelt naar 60 met varkens zoals in South Park

donderdag, 22. februari 2018

Met bijna 300 afleveringen in 21 seizoenen aan South Park is het niet makkelijk om de beste afleveringen uit te kiezen. Toch, als je een rondvraag doet zal vaak de naam ‘Make Love Not Warcraft’ vallen. De World of Warcraft-aflevering is legendarisch, maar dat het iemand zou inspireren om net zo te no-lifen als de jongens in Cartmans kelder…

Oké, oké, het is een beetje voorbarig om er van uit te gaan dat de man in kwestie ook zo zijn moeder voor hem liet zwoegen tijdens zijn trainingssessies. Toch is het Twitch-streamer ianxplosion gelukt waar andere gamers alleen over kunnen dromen (in hun nachtmerries): hij heeft uitsluitend varkens afgeslacht om level 60 te bereiken in World of Warcraft.

Iedereen die ooit de game heeft aangeraakt weet dat deze varkens (boars) alleen in de begingebieden zitten, en het dus echt niet de bedoeling is dat je met hen level 60 behaalt. Er moest dan ook een flink aantal worden neergemept, zo’n 19.801 varkens, en dat duurde maar liefst 130 uur!

Maar als het ‘slechts’ 130 uur kost – al ben je lichtelijk geschift als je zoiets onderneemt – hoe kan het dan dat de jongens in South Park moddervet worden na hun trainingsessie tot level 60? Oh, natuurlijk, Cartmans moeder. Maar of je haar nou in je kelder hebt rondlopen of niet: 130 uur lang op digitale varkens klikken is gekkenwerk, doe het vooral niet thuis na tenzij je een kast vol Hot Pockets bezit.

Comments