De meest respectloze man ooit?

De ergste dingen die Barney Stinson ooit heeft gedaan

dinsdag, 13. maart 2018

Er zijn weinig personages die de meest afschuwelijke dingen doen en nog altijd als de favoriet in hun serie wordt gezien, maar Barney Stinson is het gelukt. De vrouwenverslinder staat hoog in het vaandel bij fans, maar we weten allemaal dat als hij echt had bestaan hij al lang in de gevangenis zou zetten.

Als Barney echt had bestaan zou hij waarschijnlijk ook niet heel veel vrouwen hebben weten overtuigen van zijn charmes. Als je namelijk gewoon eens opleest wat voor verschrikkelijke shit hij in de negen seizoenen HIMYM doet, realiseer je dat niemand ooit maar de heer Stinson zou willen aanraken– zelfs niet met een stok van twintig meter, met van die spijkers aan de buitenkant.

Geloof je het niet? Hieronder zijn ergste beslissingen en daden – althans, zo ver wij weten. Als hij al openlijk toegeeft dat hij waarschijnlijk een vrouw heeft verkocht en een andere vrouw aangevallen liet worden door een beer, willen we er niet over nadenken over wat hij mogelijk verzwijgt. Gelukkig is acteur Neil Patrick Harris fantastisch en maakt dat veel goed…

Comments