Matt is uit Friends, maar Friends niet uit Matt

Joey-acteur Matt LeBlanc ruikt tegenwoordig aan Bigfoot-poep

donderdag, 15. maart 2018

Het is goed om te zien dat de mensen die twintig jaar geleden Friends zo geweldig maakten, nog altijd erg actief zijn in tv- of filmland. Lisa Kudrow doet het lekker op Netflix, Jennifer Anniston – nou ja, zij is nog altijd Jennifer Anniston (gegarandeerd succes, duh), Courteney Cox is ook een erg bezig bijtje en sinds een tijdje kijken autofanaten van over de hele wereld naar Matt LeBlanc, mister Joey Tribbiani himself.

Gelukkig lijkt er nog altijd een beetje van Joey in Matt te zitten – hij is zijn gekke streken en bizarre opmerkingen in ieder geval nog niet kwijt, zo bewees hij in een recente aflevering van Top Gear maar weer.

Hoe? Door middenin een bos zijn motor te stoppen en eens even lekker de dampen van een stomige drol in te ademen. Sommige Top Gear-kijkers hadden een beetje moeite met de absurde actie die toch weinig met auto’s te maken heeft, maar voor ons is het alsof hij voor even weer Joey werd.

Niet zomaar een drol, natuurlijk. Mogelijk de bruine vloot van het meest mysterieuze wezen op onze planeet! Nee, niet Ugly Naked Guy (al komt hij qua hoeveelheid kleding en haar waarschijnlijk wel in de buurt), maar Bigfoot.

Voor iedereen die nog z’n twijfels heeft bij het bestaan van de harige gigant met schoenmaat 55+, heeft Matt LeBlanc gelukkig een stukje klinkklare logica klaarstaan. Eigenlijk is het erg logisch dat niemand Biggie Foot ooit heeft gezien:

Comments