24 augustus in de Ziggo Dome

Kevin Hart terug in Nederland met nieuwe stand-up show

vrijdag, 16. maart 2018

Op 24 augustus keert comedian Kevin Hart terug naar de Ziggo Dome! Gewapend met een nieuwe, hilarische stand-up comedyshow is hij klaar om alle onderwerpen aan te snijden.

De show is onderdeel van Kevin Hart's wereldwijde Irresponsible Tour. Zijn vorige comedytour What Now? was de grootste wereldwijde stand-up tournee ooit. De show werd uitgebracht als bioscoopfilm, haalde tientallen miljoenen binnen, en is nu te zien op Netflix. Eerdere shows van Kevin Hart als Seriously Funny, Laugh At My Pain en Let Me Explain braken ook verkooprecords aan aantallen tickets en bioscoopbezoeken. Ook was hij de host van onze eigen Comedy Central Justin Bieber Roast.

Naast zijn stand-up houdt Hart zich ook druk bezig met sporten en is hij acteur, schrijver en zakenman. Deze verschillende facetten van zijn leven zullen in zijn nieuwe show tot botsing komen, zoals te zien is in de YouTube-trailer van zijn show.

De kaartverkoop loopt via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.nl/artist/kevin-hart-tickets/88583.

Wil jij gratis bij deze show zijn en de king of comedy live zien? Houd dan onze socials in de gaten want we gaan binnenkort kaarten weggeven!

Comments