We’re so startled!

2018 is het jaar dat Cartmans Trapper Keeper de wereld vernietigt

dinsdag, 20. maart 2018

Is het einde dan toch dichterbij dan iedereen dacht?! Volgens South Park zou 2018 wel eens het jaar kunnen zijn dat de wereld wordt overgenomen. Nee, niet door aliens, niet door tijdreizigers die onze banen inpikken, zelfs niet door Mecha Barbra Streisand, maar door onze technologie. Nou ja, eigenlijk die van Cartman.

In een aflevering uit 2004 genaamd Trapper Keeper begint Cartmans hypermoderne Trapper Keeper zijn evolutie. Nadat hij fuseert met sterkere computers richt hij zijn vizier op mensen. Cartman is een van zjin eerste slachtoffers; hij fuseert met de vetzak en wat overblijft is een gigantische blob aan vlees en tech.

Gelukkig is er iemand uit de toekomst om de Trapper Keeper te vernietigen voor hij op oorlogspad kan. Cyborg VSM-471 wordt gestuurd, maar na één dag in South Park leert hij wat gevoelens zijn en wordt het een ingewikkeld verhaal. Nadat de cyborg seks heeft met Cartmans ma schiet hij echter toch de mensheid te hulp, maar is de Trapper Keeper inmiddels wel écht dood..?

In de aflevering is er een actrice die zichzelf opoffert om de Trapper Keeper te vernietigen. De menselijke blob Rosie O’Donell neemt het namelijk op tegen de technologische Cartman-blob en wordt natuurlijk door hem verzwolgen. Dit is zo ranzig voor Trapper Keeper-Cartman dat hij ter plekke sterft en wegsmelt, maar – geloof ons nou maar – in het echt leeft Rosie O’Donell nog!!

Ja, toen de Trapper Keeper ‘stierf’ verdween ook de toekomstrobot en was het ineens alsof Cartmans moeder nooit seks met hem heeft gehad en alsof Kenny (een van de slachtoffers) weer leeft, maar als zo’n technologisch wonder al niets voelt van wapens uit de toekomst, dan is er weinig hoop voor ons.

Doe met die informatie wat je wilt, maar als je 2019 wilt halen doe je er goed aan al je technologie op een stapel te gooien en het ritueel te verbranden. Of Cartmans Trapper Keeper zich al een weg in jouw telefoon heeft gewurmd is nog maar de vraag, maar wij nemen het zekere voor het onzekere. Iemand toevallig nog een Mecha Barbra Streisand bij de hand?

Comments