Barney als Thor en Marshall als de Hulk!

Marvel-designer tekent de How I Met Your Mother-cast als superhelden

woensdag, 18. april 2018

Sommige fans van How I Met Your Mother zijn zó into de serie dat ze de cast eigenlijk als een stel superhelden zien. Sommige fans van How I Met Your Mother zijn voor hun werk al elke dag bezig met superhelden, en er is maar één die dat omzet in waanzinnige HIMYM-Avengers-kunst.

De tekening komt van Andy Park, een Koreaans-Amerikaanse illustrator die onder andere covers creëert voor Marvel Comics. Hij tekende het How I Met Your Mother-superheldenteam als cadeautje voor de acteurs tijdens het laatste seizoen. En nu staat het beeldschone werk ook online:

Dat opper-Bro Barney als de dondergod Thor wordt afgebeeld, maar in plaats daarvan met een lasertag-harnas en Ducky Tie wordt afgebeeld, is natuurlijk niet meer dan logisch. Marshall is eerder een knuffelgrage beer dan een agressieve Hulk, maar aangezien hij wordt gekalmeerd door Lily – uhh, Black Widow, lijkt alles goed te zijn.

Robin Scherbatsky wordt geheel in stijl afgebeeld als tienerpopsensatie Robin Sparkles en Ted om een of andere reden als Wolverine. Maar we weten allemaal dat dat iets te cool is voor Ted zijn smaak; gemiste kans voor een kale Professor Ted! Volgende keer beter, Andy.

Comments