Er ontbreekt alleen een fontein

De Friends-muziek maakt alles beter, zelfs Infinity War

maandag, 23. april 2018

Het belangrijkste dat deze week of misschien wel dit jaar staat te gebeuren is voor sommige mensen de release van Avengers: Infinity War. Je weet wel, dat ding waar 18 films naartoe hebben geleefd en dat ongetwijfeld episch zal worden enzo… Maar wij hebben het gevoel dat er nog iets mist.

Iron Man, de Hulk en al hun vrienden zijn allemaal prima natuurlijk, maar soms kan een iconische groep mensen inspiratie putten uit een andere iconische groep mensen. Jep, we doelen natuurlijk op Friends en dat is totaal niet vergezocht. Sterker nog, als Infinity War met een Friends-achtige intro start wordt de film ongetwijfeld beter:

Nee, Thor en Thanos staan niet te dansen in een fontein maar je kunt ook te veel vragen! Oké, we maken het goed met een Friends-intro-trailer-ding van de eerste Avengers-film, minstens zo hilarisch:

Veel plezier met de film alvast, wij gaan even rustig nadenken of we Ross liever als de Hulk of Ant-Man zouden zien. In de tussentijd heeft hij nog wel een tip waarmee Thanos de stenen in zijn handschoen kan krijgen:

Comments