Boats, boats, boats en meer

Ted Mosby’s vele vriendinnen, gerangschikt op hoe gestoord ze zijn

woensdag, 25. april 2018

Het is bijzonder dat het eigenlijke hoofdpersonage uit How I Met Your Mother niet de populairste is. Voor velen is dat Barney, duh, terwijl het toch Ted is die ons het hele verhaal vertelt. Maar misschien vinden we hem daarom wel zo’n sukkeltje; dat verhaal gaat over al zijn romantische avonturen en vriendinnen, en Tracy en Robin na heeft Ted echt een belabberde smaak in vrouwen.

Het lijkt er wel op alsof Ted eerst vrouwen die helemaal niet bij hem passen moest dateten, om uiteindelijk bij zijn vrouw terecht te komen. Zij scoort het laagst op de gestoordheids-schaal, maar wie van Teds exen is nou het geschiftst? Tijd om te rangschikken.

12. Stella
Blond, charmant, en we kennen de actrice uit Scrubs. Prima keuze dus, Ted, maar Stella had helaas een familie opgebouwd. Verder kan ze een beetje gek doen, maar dat is alleen maar goed.

11. Tracy
De moeder hoefde alleen maar aan het loket te verschijnen met haar gele paraplu en de halve wereld werd verliefd. Tracy past natuurlijk ontzettend goed bij Ted, maar Ted was zelf ook wel aardig geschift in zijn tijd. Daarom moet Tracy dat ook een beetje zijn.

10. Victoria
O, Victoria. Je relatie met Klaus was fokking bizar, maar bent verder eigenlijk best wel heel erg leuk. Ted werd halsoverkop en de helft (of meer) van alle fans dacht dat zij de moeder zou worden, maar helaas, zij moest naar Duitsland voor haar cupcakes en Ted had Robin.

9. Zoey
Zoey heeft ongelooflijk veel gemeen met Ted, maar deed aan de andere kant ook ontzettend moeilijk over een schimmelgebouw waar de Cockamouse in leeft. En wat was dat andere dingetje ook alweer? O ja, ze was getrouwd. Met de Captain.

8. Robin
Van shinen in winkelcentra in heel Canada, tot vol in de paardenpoep flikkeren op Amerikaanse televisie; Robin heeft een hoop geschifte momenten meegemaakt. Niet alleen als Teds vriendin – nota bene na het ‘I love you’-fiasco – maar ook in de tijd zonder Ted. Ze heeft immense daddy issues, trouwde met vrouwenverslinder en maniak Barney, staat bekend als Robin Sparkles (oké dat is wel cool) en uhh… kan ontzettend eng kijken.

7. Cathy
De relatie met Cathy duurde lang genoeg en ze was raar genoeg om op deze lijst te komen. Het enige wat ze echt verkeerd deed was praten, maar ze praat continu. CONTINU. Later werd ze verliefd op een dove man.

6. Becky
Boats, boats, boats!

5. Royce
Wie? Royce. Ja, dat duurde niet lang, maar ze was wel een beetje raar. Een soort Ted XXL, met een beetje extra. Royce werd namelijk drie keer verlaten op haar huwelijksdag, deelt een bed met haar broer en heeft een gokverslaving. Doei!

4. Strawberry
Ze heet Strawberry.


O, en ze gooide rode verf op een hele aardige chef voordat ze “meat is murder” schreeuwde en wegliep. Een beetje te extreem, Strawberry.

3. Karen
Aah, die pretentieuze kwal. De relatie met Karen was niet bepaald een serieuze – hij vond grotendeels tussen high school en college plaats – maar zeker omdat ze later nog een keer daten is zij een kandidaat. Karen kon haar kop namelijk niet dichthouden, met haar bijdehante commentaar. Daarbovenop beschuldigt ze Ted er continu van dat hij vreemdgaat, terwijl zij de enige is die dat doet.
Pretentieuze kwal.

2. Carly
Wie? Het halfzusje van Barney, die. Tot echte liefde kwamen ze niet, maar dat kan ook niet met iemand die zo gestoord is als Carly. Carly, die wel van Star Wars houdt maar alleen “die nieuwe” heeft gezien. NEXT.

1. Jeanette
De gemiddelde kijker van deze serie zal Jeanette opperen als meest geschifte vriendin ooit, en daar hebben ze groot gelijk in. Dit is de vrouw die de echte Playbook vernietigde omdat ze hem in Teds appartement vond; zij die Teds waanzinnige rode cowboylaarzen verbrandde, Robins hanger in de rivier gooide en een all-round crazy bitch is, zonder pauze.

Geloof je het niet? Ze toverde de ring van Teds oma tevoorschijn terwijl ze daarin begraven werd, maakte sleutels van zijn appartement zonder dat hij het weet, ze stalkte hem om hem überhaupt te kunnen ontmoeten en verbrandde daar zelfs iets voor in zijn universiteit zodat het brandalarm af zou gaan.

Verder moest Ted ooit in Boba Fett-kostuum met een zwaard tegen haar vechten omdat ze zo verdomd eng is, vernietigde ze zijn slaapkamer “omdat ze haar boek kwijt was”, maakte ze het even uit omdat Ted porno-spam kreeg in zijn mail en om alles 10 keer zo erg te maken bleek ze een politieagent te zijn.Extra pijnlijk is dat Ted daar achter kwam toen hij 112 moest bellen vanwege een van Jeanette’s woede-uitbarstingen.

Inmiddels heeft Jeanette wel een nieuwe vriend; Robins ex en psycholoog Kevin.

Comments