Spoiler: heel erg

Hoe fucked up is het dat Ted zijn kinderen vertelt over al zijn seksuele avonturen?

vrijdag, 27. april 2018

We zijn er inmiddels wel achter dat Ted Mosby een eigenaardig mannetje is. In negen seizoenen How I Met Your Mother zijn er talloze momenten geweest waarop we hem eens een flinke mep om de oren wilden geven, zijn levenskeuzes doen ons spontaan fronzen en uhh… Nou ja, er is het feit dat hij zijn zoon en dochter vertelt over bijna al zijn seksuele avonturen.

Ted de traumavader slaat aardig vaak toe; de grootste verhalen gaan natuurlijk over de belangrijkste vrouwen in zijn leven (Robin, Victoria, Stella, Zoey en uiteindelijk Tracy), maar al die andere verhalen zijn per stuk goed genoeg voor een trauma of twee. In totaal vertelt hij zijn kids namelijk over grofweg 79 vrouwen.

Negenenzeventig vrouwen. Wie kan er in godsnaam bijna 80 vrouwen herinneren met wie hij minstens één date heeft gehad? Niemand die een gezond verstand heeft, in ieder geval. Ted Mosby is een geobsedeerd stuk vreten en in elke vorm van het woord een onvervalst sletje. Wil je alle namen nog eens rustig nalezen, check dan eens deze Wiki-pagina.

Dat wil niet zeggen dat hij met al die vrouwen het bed is ingedoken – nee, Teds reputatie kennende kwam hij bij de meesten waarschijnlijk niet eens aan een hele date toe, laat staan aan wat volwassen actie. Desalniettemin vertelt hij zijn lieflijke kinderen over maar liefst achttien seksuele uitstapjes. Wat bezielde je, Ted?!

Dit zijn het soort verhalen dat je aan Barney vertelt als hij op zijn sterfbed ligt, niet aan je fucking kinderen, en al helemaal niet in het verhaal over hoe je hun inmiddels overleden moeder hebt ontmoet.

Compleet smaakloos, inderdaad, en de conclusie dat hij weer terug moet naar Robin maakt het na het verhaal er niet beter op. Maar ja, als er dan toch nog iemand is die na die achttien vrouwen jouw met herpes gevulde bed nog wil betreden, moet je die kans ook aangrijpen.

Wat zeggen we dan, Ted?

[sensi:site:44:content_block:embed_himym_ted_probleem]

Precies, en ga nu je mond maar spoelen.

Comments