En ze kunnen allemaal zingen!

De Avengers smeren James Corden in en touren door Los Angeles

maandag, 30. april 2018

Men neemt een jolige presentator, een waanzinnige sterrencast uit de grootste film van het moment, een tube zonnebrandcrème, een tourbus en muziek. Voeg ze samen en je krijgt een hartverwarmende en hilarische video waarin de Avengers-cast muziek maakt, James Corden wordt ingesmeerd door Dr. Strange en Star-Lord en een hoop fans de verrassing van hun leven krijgen.

Mocht je door de sterren het bos niet meer kunnen zien, de volgende helden zitten in de video: Tom Hiddleston (Loki), Paul Bettany (Vision), Chris Pratt (Star-Lord), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Pom Klementieff (Mantis), Zoe Saldana (Gamora), Winston Duke (M’Baku), Sebastian Stan (Buckey), Letitia Wright (Shuri), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Don Cheadle (War Machine), Anthony Mackie (Falcon), Josh Brolin (Thanos) en Chris Hemsworth (Thor). Goedemorgen!

Zo blijkt door een speciale versie van ‘We Are The World’ dat al die Avengers altijd nog met acteer-pensioen kunnen gaan om een muziekgroep op te richten, maar ook hun improvisatie met Reggie Watts mag er zijn. Over Avengers: Infinity War wilden ze in ieder geval niet praten, tot ongenoegen van James.

Het hartverwarmendste aan de video is ongetwijfeld het moment dat de hele cast een comic-winkel inloopt om Marvel-fans compleet te overrompelen. Ze krijgen hun comics gesigneerd en hebben natuurlijk de kans om hun idolen te ontmoeten – wat resulteert in duizenden selfies -, maar ook de acteurs willen zelf wel handtekeningen van hun collega’s. Want ja, eBay enzo:

Comments