Captain America(n Dad)

Avengers: Infinity Dad is beter dan het origineel

donderdag, 03. mei 2018

De wereld is nog altijd in de ban van Avengers: Infinity War, en dat snappen wij niet helemaal. Het is natuurlijk leuk en aardig om dertig superhelden tegen een grote paarse man te zien vechten, maar er mist iets aan de film. Een Duitse vis die in de Hulk kan veranderen, bijvoorbeeld.

Jazeker, het internet zit natuurlijk niet stil, en heeft ons al de beste cross-over opgeleverd sinds Peter aan Stan vroeg wat voor soort hond Roger de alien is. We hebben twee van deze Avengers-/American Dad-creaties voor je in petto, en het enige wat ze gemeen hebben is dat Stan Captain America is. Duh.

Te beginnen met de meest indrukwekkende want Klaus lijkt op een soort zeemeerhulk, en hij verdient nu al zijn eigen film. De cross-over (via Reddit ) laat ons ook even zien hoe verdomd goed een baard bij Stan past, terwijl een volledig bedekkend kostuum Roger en Steve niet misstaat. Nu hopen dat we Roger met een Wakanda-accent horen in de volgende aflevering.

Nummer twee komt natuurlijk ook van Reddit, en hoewel het een tikkeltje minder indrukwekkend is begint Klaus net aan zijn Hulk-transformatie, wat toch een paar punten waard is. Roger als meesterbrein Nick Fury is een no-brainer, maar in welke wereld Steve ooit een robotpak van miljarden dollars zou kunnen besturen is een raadsel. Maakt niet uit, is allemaal fictie.

Comments