The Late Late Show With Zlatan

Zlatan Ibrahimović is de waarzegger die we allemaal nodig hebben

maandag, 14. mei 2018

Als een van de beste en bekendste voetballers op deze planeet – uhh, in het universum, zit Zlatan Ibrahimović natuurlijk niet bepaald krap bij kas. Toch vindt de Zweed telkens weer nieuwe activiteiten om geld mee te verdienen. Vandaag gebruikt hij hiervoor niet zijn benen, maar zijn geniale brein.

Zlatan weet namelijk niet alleen hoe je verdomd goed moet voetballen, hij weet alles. Zoveel dat Ibra furore maakt als waarzegger, naar eigen zeggen de beste van het universum. Daar twijfelen we niet aan; James Corden trouwens ook niet na zijn bezoek aan de Zlatan-kermis. En dat terwijl de antwoorden van de waarzegger zijn zelfvertrouwen geen goed doen:

Je hoort het. Als je antwoorden op brandende levensvragen zoekt of simpelweg een goede dosis motivatie nodig hebt, kun je het beste kijken naar de voetbalkunsten van Zlatan. Zó behendig en alleswetend kun je niet worden, maar we mogen dromen. Zelfs James Corden kan daardoor zijn rol als Pieter Konijn ontgroeien.

Zijn baan als presentator is James misschien kwijt, want als de spits van LA Galaxy op bezoek komt eist hij alle aandacht op en wordt het plotseling ‘The Late Late Show With Zlatan Ibrahimović’. Ibracadabra dankt achteraf James Corden toepasselijk via Facebook voor het feit dat hij even langs wilde komen bij zijn show:

Comments