Family Guy- en South Park-crossovers?!

De Avengers-meme gaat te ver

donderdag, 31. mei 2018

Hij is inmiddels al weer een tijdje uit, maar de film Infinity War heeft het internet op zo’n bijzondere geïnspireerd dat we er nog even bij stil staan. Vooral de filmposter-claim “The most ambitious crossover in history” raakte een hoop mensen, met als resultaat een boel Infinity War-crossovers met onze series.

Een spoiler-waarschuwing is wel op zijn plaats! We beginnen met Family Guy, in het bijzonder een scene die we allemaal nog kennen. Peter gaat op zijn bek, maar als nooit tevoren. Beter acteerwerk dan Spider-Man:

We zijn nog niet klaar met Family Guy, want Peter zou zo de rol van bad guy Thanos over kunnen nemen. Niet dat hij ooit een metalen handschoen in de lucht kan houden zonder flauw te vallen, maar het ziet er wel leuk uit.

Ook South Park-fans zaten niet stil, in het bijzonder was er vorig jaar al een animator en YouTuber genaamd Sam Green zo leuk om zelf een heuse scene in elkaar te zetten. The Coon & Friends tegen de Avengers, inclusief voice-over en de actie die je zou verwachten:

De Avengers-hype is sterk, en de fanboys ook, dus die crossover-kunst zal waarschijnlijk alleen maar blijven komen. En als ze zoals deze zijn vinden wij het niet erg:


Bron

Comments