De meest sneaky easter-egg ooit

Een verzameling South Park-aliens die bijna niemand zijn opgevallen

dinsdag, 05. juni 2018

Er zijn meer dan genoeg redenen om van de bizarre wereld van South Park te genieten. Van Cartmans kwaadaardige plannen tot Randy Marsh’ zangcarrière en van hilarische satire tot romantische spanningen op de basisschool, elke aflevering is er wel weer iets nieuws om je aan de tv gekluisterd te houden. Maar er is iets waardoor je de serie kunt blijven bingen: aliens.

Dat er veel aliens in South Park zitten mag inmiddels geen verrassing meer zijn. Al sinds seizoen 1 – je weet wel, toen Cartman een probe in zijn reet kreeg – stoppen de makers van South Park grijze aliens in de show; soms vol in beeld, maar vaak erg verdacht opgesteld op de achtergrond van een scene of zelfs verwerkt in iets idioots als een tafelpoot.

Het kan in ieder geval erg leuk zijn om zo’n grijze rakker te spotten, en daar gaan we je even een handje bij helpen. Hoeveel aliens er precies in South Park zitten is een raadsel en het is al weer een tijdje geleden dat we de laatste hebben gespot (seizoen 15!), dus het wordt tijd om te gaan alien-spotten. Hieronder vijftien voorbeelden van aliens die sowieso bijna niemand zijn opgevallen.

Comments